Musikalsk foredrag med fredelig interaktion

PAUSE EXPLORE

Fra Travle Pauser til Bedre Pauser


Kontakt din Pause Buddy

 

Pause Explore

Bliv din kollegas bedste pause buddy

Når vi udforsker pausen sammen, er der også håb for dig, - selvom du føler dig udbrændt, og hele tiden løber fra det ene møde til det andet.

Nu er fremtiden klar med bedre pauser i stedet for travle pauser, som vi træner og oplever sammen næste gang vi holder møde.

Vi bliver hinanden Pause Buddies, og flokkes om lejrbålet sammen med alle de nye, som synes det er cool at være her hos os.

Per er din Pause Buddy og har udforsket både den helt dyre pause, de mere almindelige pauser og de usynlige glimmerpauser, så vi kan se hvordan vi langsomt, men sikkert har glemt de livsnødvendige pauser for at kunne trives i en travl virkelighed.

Sammen udforsker vi pausen - før, nu og i fremtiden - og træner os i at gøre travle pauser til bedre pauser. 

De gamle spilleregler og det gode problem

Ledere, ansatte og andet godtfolk frygter ikke at slå til, og løber efter fremgang, succes og udvikling, og glemmer at trække vejret, for at mærke efter om det vi bøvler med er det rigtige at bøvle med.

Det kaldes FOMO - Fear Of Missing Out
Pausen er sandet til i informationsstormen og trivslen lider under fraværet af nærvær.

De nye spilleregler og løsningen på det vi bøvler med

Nu er der en chance for at vi igen kan blive glade for at arbejde med det vi brænder for, fordi vi er blevet enige om at holde bedre pauser. Nu er vi blevet hinandens Pause Buddies, så vi kan opleve både pause, peace og ny energi mange gange i løbet af dagen - sammen eller når det passer os.

Når vi hviler hjernen og forbinder os med hjertets lave frekvens, resonerer vi med os selv og sanser hinanden.
Det er her vi finder svar på de spørgsmål vi bøvler med.

Det kaldes POMO - Peace Of Missing Out
The missing link i vores travle hverdag, både på job og hjemme.

Pause Buddy´s Party Ø

Vores celler holder fest, når vi mødes til kærlig varme krammere af Gus i saunaen med panoramaudsigt og godt selskab i weekenden, helt ude i vandkanten, og langsomt - men sikkert - finder hjem i os selv, og mærker hvor meget vi har manglet fred og ro for at kunne trives hele livet.

Når vi tager på job, tage vi denne indre fest med, og tænder lejrbål med bedre pauser, og mærker hvor rart det er at kunne dele dem med både nye og gamle i flokken.

Drømmegæsterne

Omhyggelige, dygtige, arbejdsomme og sansestærke kolleger, der er ved at brænde ud i det travle arbejdsliv, og som overvejer at droppe ud eller finde noget andet at lave, fordi de er trætte af seuduarbejde, deadlines eller manglende opmærksomhed omkring deres trivsel.

Men, som faktisk - og allerhelst - gerne vil blive, og gøre det de elsker at gøre og berige andre med, hvis det kunne foregå på en lidt mere fremtidsorienteret og bæredygtig måde. 

Du er hermed inviteret til Pause Buddy´s Party Ø

Per´s invitation til dig er Pause Buddys musik, musikalske postkort og guidede vejrtrækning, som er frit tilgængelig på alle streaming tjenester. 
Pause Buddy´s Party Ø er i virkelighed den fest du skaber inde i dig selv, når du mærker glæden boble indefra.

Ekstra Bonus

Som en ekstra bonus er du altid velkommen til et varmt saunagus i Per´s sauna også, hvis du vil have hele pakken...
Elsker Saunagus holder ved havet hver weekend...

Book en plads i varmen her...

Goodiebag

  • Vi tager en snak om hvordan vi kan gøre travle pauser til bedre pauser hos jer.
  • Få Pause Buddy ud til dit netværksmøde og gi´ et nummer.

Kontakt din Pause Buddy

Mit navn er Per Cussion Rasmussen

Jeg har arbejdet med musik og mennesker i mere end 30 år. Fra TV Shows, jakkesæt på bonede gulve til Hr. og Fru Danmark på gågaden, og jeg har gjort det til mit speciale at skabe nærvær i en travl virkelighed.

Informationsstrømmen ruller ned over skærmen lige ved hånden 24/7. Det er fantastisk, men risikoen for at nærværet aldrig er en del af hverdagen er stor - og en trussel mod trivslen.

Derfor har jeg praktiseret og udviklet musikalske oplevelser til at lave professionelle, guidede pauser, så vi kan gøre travle pauser til bedre pauser.

Per-s-h-square-500