Rytmer & Ro

Koncertrejse med Pause Buddy Per Cussion

Inddragende koncert oplevelse

Kontakt Pause Buddy

Foto: Karen Relster

Rytmer & Ro

Fremtiden kalder på bedre pauser og stor kærlighed, så vi kan opleve at være forbundet både udad til og indad til. 
"Rytmer & Ro" dvæler ved pausen med musik, der skaber ro, forbundethed og ny energi, inden hverdagen igen fortsætter med fremgang, succes og udvikling.

Som percussionist, komponist og producer former Per koncerten med stor kærlighed, sine værker, slagtøjsinstrumenter, digitale musik tracks og spoken words.

Publikum inddrages med musikalsk interaktion og vejrtrækningsmetoder til balance, ro og energi.

Du Oplever...

  Per spiller live på sin Soundsculpture med den helt særlige nærværende lyd.

  Per guider dig til at finde balance med dit åndedræt og musikken som din bedste buddy

  Per´s tre Bali gonger er lyden af "at komme hjem" og bare glo på skyerne der altid driver på himlen

  Per læser "Postkort fra Pausen", der sender en indsigtsfuld hilsen til lyden af Per´s pausemusik

  Per læser "Postkort fra Havana", som ændrede hans liv med musik i `93 til nummeret "Calm Cuban Shine"

  Per guider dig til ny energi med én af hans yndlings vejrtræknings metoder og musik

Take Away...

  En sjælden ro i krop og sind
  Vejrtrækningsøvelser du kan tage med videre i din fremtid
  Indsigt i pausens ingenting
  Mulighed for at lave din egen playsliste med Pause Buddy´s digitale udgivelser

Nye tider - nye toner

Nye tider kalder på nye koncerter og ny musik finder vej gennem musikalske hænder.

Pause Buddys koncert er formet af musik spillet live på Per´s nye Handpan / Soundsculpture og Per´s egne produktioner af digitale musiktracks og Spoken Words. Per inddrager desuden publikum med enkle vejrtrækningsmetoder i takt til musikken, som publikum kan tage med hjem, til glæde og gavn for deres velbefindende i fremtiden.

Pause Buddys musik findes på alle streamingstjenester, og kan leve videre hos de publikummer, der ønsker at træne i at gøre travle pauser til bedre pauser.

Foto: Karen Relster

Hang Drum, Handpan eller Soundsculpture

Hang Drum og Handpan som Per`s nye Soundsculpture også kaldes, er en af de største nyere opfindelser indenfor analoge musikinstrumenter. Den repræsenterer det nærvær, som er gået tabt i informationsstrømmen, og har bredt sig som en trend blandt tusindvis af mennesker i hele verden, der ønsker at skabe sin egen musik og dele den i det store fællesskab.

Klangen i instrumentet er universel og enkel, og hvert instrument har sit begrænsede toneomfang. Instrumentets enkelhed modsvarer tidens kompleksitet, og giver lytteren en tiltrængt pause, hvor det er muligt at finde forbundethed med sig selv og universet.

Per´s Handpan / Soundsculpture er håndlavet af Satya i Brasilien, som kalder instrumentet Pantam. Pantam er en videreudvikling af den oprindelig Hang Drum også kaldet Handpan. Instrumentet er stemt i F# - det spirituelle hjertes frekvens.

Fremtidskoncert med inddragelse og nærvær

Per´s kunstgreb er hele koncertformatet, som i sig selv lægger op til inddragelse og nærvær i alle nærværets tre modaliteter:

  Accept

  Glæde

  Begejstring

Det er pausen, der er i centrum for koncerten, og musikken er broen til at finde ro og stilhed i sig selv.

Når vi mærker en fredfyldt stilhed i os selv og finder accepten, blomstrer glæden af sig selv. Herfra vokser livsmod og begejstring med kreativitet og virkelyst. 

Med dette afsæt at giver Per et nyt bud på en fremtidskoncert, i en brugbar og inkluderende form, der kan mærkes og bringes med videre i livet.

Per´s valg om at lære et nyt instrument at kende frem for at spille på de traditionelle slagtøjsinstrumenter, handler om at være i udvikling, - og bidrage til at løfte sig selv og andre med ind i fremtidens planetære livsanskuelse.
Per tilføjer koncertoplevelsen en dimension af AI teknologiens begavelser med sine digitalt producerede musiktracks, der bla. består af samples af den oprindelige Hang Drum. På den måde forbindes publikum til de nye lyduniverser, der findes i Per´s musikproduktion.

Kvantespring med musik

Kvantefysikken har vist, at alting er energi, og dermed er alting forbundet. Ingen er idag i tvivl om at musikkens energier forbinder mennesker, og at vi resonerer stærkt med musikkens frekvenser. Med denne udvidede bevidsthed kan vi med fordel bruge musik til at løfte vores levevilkår, ved at omgive os med opbyggelige frekvenser i form af musik.

Mens teknologien brager frem og optager vores tid foran lysende skærme, bliver tiden uden skærme mere og mere trængt og en trussel for vores trivsel. Vores forbindelse til naturen er begrænset til dem af os, der har adgang til naturen. I mangel af bedre kan musik med opbyggelige frekvenser finde vej til alle der vælger det, og derigennem være i kontakt med naturen i form af musikalske energier.

Når vi nurser os selv med frodige frekvenser af god energi og positive omstændigheder, kan vi opleve at tage kvantespring, når vi er klar til forandring. Altså en meget stor og pludselig ændring der medfører en helt ny udvikling.

"Sådan har jeg oplevet min børn udvikle sig gunstigt, og sådan ser jeg min egen livsrejse - med udvikling af musik og personligt lederskab - i kvantespring" - Per Cussion

- præcis som kvantefysikken har beskrevet det, - når en elektron pludselig skifter fra én bane til en anden.

Din Pause Buddy - Per Cussion