Best Buddy

Træn nye pause rytmer i fællesskabet, 

og bliv din kollegas bedste Pause Buddy

Abonnement i virksomheden
Kontakt din Pause Buddy

Træn dit fokus, dit nærvær og din beslutningskraft med musikalske pause oplevelser og guidede vejrtræknings metoder.

Trivslen i arbejdsfællesskabet jubler når vi kan mødes om det som forbinder os allesammen - oplevelsen af at høre sammen og løfte hinanden. Når vi er sammen om at træne bevidstheden om åndedrættet, får vi fælles  indsigt og individuel forståelse for vejrtrækningens betydning som bedste pause buddy.

Vi skal gøre det nye for at mærke og erfare det - og gerne i en helhedsoplevelse der forstærker sansningen - så lærer vi nemmere og husker bedre.

Musik til bedre pauser

Musik er naturlig energi i en form som vi kan opleve indendøre, når vi ikke har mulighed for at være udendørs i naturen.

Musik bringer os tættere på os selv og hinanden fordi vi resonerer med vibrationerne i musikkens energi.

Det er her i musikken vi oplever at være forbundet og nærværende - et godt udgangspunkt for at træne nye pause rytmer sammen.

Musikken rummer en naturlighed mellem rytmer, toner og pauser, som opleves intuitivt. Ved at forbinde musik, rytmer og pauser med enkle vejrtrækningsmetoder, bringer vi os selv naturligt ind i nærværet.

Nærvær og fællesskab med sunde vaner er de vigtigste forudsætninger for trivsel.

De bedste beslutninger kommer indefra, når du er rolig, fattet og forbundet. 

Foto: Karen Relster 

Selv en lille glimmerpause kan gøre en stor forskel…

En glimmerpause er helt enkelt bare:

  • En vejrtrækning
  • Et vejrhold
  • En udånding
  • Et vejrhold

Og tilbage til virkeligheden - thats it :)

Men - det er lige så nemt at glemme glimmer pauserne, som det er at holde dem.


Så hvordan gør vi glimmerpauser til vores allesammen nye gode vane?

Svaret er…

Inviter din PauseBuddy til at komme igen og igen, så I kan vænne jer til at være sammen om glimmerpauserne morgen, middag eller inden I går hjem fra arbejde. 

Sammen udskifter vi gamle pause rutiner med nye pause rytmer, der rummer åbenhed for forandring og flow i hverdagen. Vi skaber et fælles tredje, der går på tværs af alle funktioner og som kan gavne alle i virksomheden.

Og så får I naturligvis lidt mere end kun en vejrtrækning - I får Per til at holde vejret lidt længere, lidt dybere og på flere måder, der hver for sig passer til hverdagens forskellige situationer.

Per er langsom og roen breder sig omkring ham, så du kan mærke hans energi og hans musik, der resonerer, og får din hjerne og krop til at falde til ro…

Det er her i den dybe glimmerpause du finder din egen glæde og naturlige energi, - og her du popper løsninger på det du bøvler med.

Hvordan kommer vi igang med glimmerpauser, uden at vi bliver til grin?

Svaret er, det gør I nok heller ikke… Pointen er at det hele skal være lidt sjovere, lidt lettere, lidt bedre at være dig… så vi kan grine lidt mere sammen.

Pause Buddy abonnement

Med et tilbagevendende forløb, kan vi sammen udvikle en bedre pause kultur, hvor alle finder hver deres måde at opnå bedre pauser på. Særligt de mange korte pauser i løbet af dagen kan gøre en stor forskel på kvaliteten af de tanker,  beslutninger og løsninger arbejdsdagen kræver, hvis vi ved hvordan og anerkender hinandens individuelle behov.

Kontakt Pause Buddy

Mit navn er
Per Cussion Rasmussen

Jeg har arbejdet med musik og mennesker i mere end 30 år. Fra TV Shows, jakkesæt på bonede gulve til Hr. og Fru Danmark på gågaden, og jeg har gjort det til mit speciale at skabe nærvær i en travl virkelighed.

Informationsstrømmen ruller ned over skærmen lige ved hånden 24/7. Det er fantastisk, men risikoen for at nærværet aldrig er en del af hverdagen er stor - og en trussel mod trivslen.

Derfor har jeg praktiseret og udviklet musikalske oplevelser til at lave professionelle, guidede pauser, så vi kan gøre travle pauser til bedre pauser.

Per-s-h-square-500