Slooow Kick Start

Sæt Pause Buddy på møde- eller konferenceagendaen

Træn nye pause rytmer i fællesskab med...

En Musikalsk Pause Oplevelse


Kontakt din Pause Buddy


Slooow Kick Start

- en musikalsk pause oplevelse

Pause Buddy sætter fokus på øjeblikket før næste skridt frem.

Med Pause Buddy´s cyklus: Pause - Ro - Energi fremkalder vi den særlige energi vi har brug for, inden vi skal videre med fremgang, succes og udvikling.

Per har praktiseret og udviklet musikalske oplevelser til at lave professionelle, guidede pauser, så vi sammen kan gøre travle pauser til bedre pauser. 

De fleste pauser når sjældent at give ro, men springer fra pausen og direkte videre til fremgang. Risikoen for at brænde ud inden du kommer hjem er stor, og på sigt en trussel mod din trivsel. Det er først når du mærker roen i pausen, at du kan fremkalde ny energi naturligt, og opnå at træffe bæredygtige beslutninger til dit næste skridt frem.

Rytmer rummer åbenhed for forandring. Ved at udskifte gamle rutinemæssige pause vaner med nye pause rytmer i en musikalsk fælles oplevelse, kan vi forbindes tættere sammen og dybere hver især. Pause rytmer, med mange korte pauser, giver luft og perspektiv i arbejdsdagen, - og når du kommer hjem.

Hele Per´s musikalske livsrejse med rytmer og pauser formidler sig mere i toner end ord, og animerer til at lære med lethed, glæde og begejstring, når han tager dig og dine kolleger med på en velfortjent glimmerpause, med musik, stilhed og fortælling om kvantefysik og vendepunkter der skaber luft, ny energi og perspektiv i hverdagen.


"The energy of the pause, is the moment before we set foot outwards on our journey"

- Rachel Hilary 

"Pausen er i bedste fald ingenting"

- Pause Buddy Per

... men vi ved godt at den går ikke midt i arbejdstiden - så derfor kan vi, i stedet for at lave ingenting, træne nye pause rytmer, der giver naturlig energi, kreativ optur og nærvær, så vi kan komme hjem fra arbejde uden at være helt udbrændte.

Nærvær er en forudsætning for trivsel

Informationsstrømmen ruller ned over skærmen lige ved hånden 24/7. Det er fantastisk, men risikoen for at nærværet aldrig er en del af hverdagen er stor - og en trussel mod trivslen.

Pause Buddy´s løsning

Pause Buddy forbinder træningen af bedre pause rytmer, med nærværende musikoplevelser og guidede vejrtræknings metoder, der virker her og nu - og som kan bruges i hverdagen via din yndlings streaming tjeneste nårsomhelst. 

Sæt Slooow Kick Start på agendaen til møder og konferencer, og giv mødedeltagerne en velfortjent guidet pause.

Tiltræk fremtidens medarbejdere med trivsel og bæredygtig pausekultur.

Kontakt Pause Buddy

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Karen Relster

Mit navn er
Per Cussion Rasmussen

Jeg har arbejdet med musik og mennesker i mere end 30 år. Fra TV Shows, jakkesæt på bonede gulve til Hr. og Fru Danmark på gågaden, og jeg har gjort det til mit speciale at skabe nærvær i en travl virkelighed.

Informationsstrømmen ruller ned over skærmen lige ved hånden 24/7. Det er fantastisk, men risikoen for at nærværet aldrig er en del af hverdagen er stor - og en trussel mod trivslen.

Derfor har jeg praktiseret og udviklet musikalske oplevelser til at lave professionelle, guidede pauser, så vi kan gøre travle pauser til bedre pauser.

Per-s-h-square-500

Praktiske forusætninger:
Scene eller gulvareal til Pause Buddys opsætning af instrumenter og lydanlæg.
Stolerækker til deltagerne
Antal deltagere: 10 - 1000 
PA-lydservice ved venues over 150 deltagere - afstemt til venue
Opstilling af instrumenter 1 time før start.